Vreau să merg la școală!

Activitati Campania “Vreau să merg la şcoală!”, este o campanie de prevenire a abandonului scolar derulată de Asociatia DESCHIDE-TI INIMA DESCHIDE-TI SUFLETUL , care vizează copiii ce provin din familii defavorizate, aflaţi în risc de abandon şcolar, Anual de acest proiect beneficiaza un numar de aproximativ 2000 de copii din intreaga tara. u

Apă pentru Viață! Campania “APA PENTRU VIATA!

10 camioane cu 270 de paleti cu apă plată au fost distribuite in zonele afectate din ultima perioadă din Arges, CAMINE , SPITALE CEI SARACI , ORFANI .

DE CRACIUN NIMENI NU E SINGUR

A sosit momentul să ne gandim fix la lucrurile care contează, la oamenii care au nevoie de dragoste și iubire. Crăciunul este pentru fapte bune si pentru momente memorabile.

O masa CALDA de Craciun

IMPREUNA CU PARTENERI NOSTRI SI OAMENI CU SUFLET POZE DIN CAMPANIE PACHETE CU COPIII . Ca in fiecare an Asociatia deschide-ti inima Deschide-ti SUFLETUL., impreuna cu sponsori, parteneri si voluntari isi auduna fortele pentru a oferi un strop de speranta si un pachet de alimente celor aflati in nevoi .

O CASA PENTRU CEI SARACI - RATESTI –ARGES

Un Paste pentru fiecare!
,,NIMENI NU E SINGUR ,, An de an, am reușit, să ne adunăm forțele și împreună am putut , să devenim mai buni, să construim ocazii frumoase, pentru cei care sau născut într-o lume, pe care mulți nu o cunosc încă.

Tabere sociale de artă și creație 2021 AGUST- SEPTEMBRIE

SCOALA PENTRU TOTI COPIII SARACI

Asociația deschide-ți inima , deschide-ți sufletul


Telefon :
+40 770 951 127
+40 771 107 440
FI LA CURENT

Fii la curent cu ultimele noutati din cadrul asociatiei noastre. Inscrie-te la newsletter:

CINE SUNTEM NOI!

Prezentare generală ASOCIATIA DESCHIDE-TI INIMA DESCHIDE-TI SUFLETUL Când un grup de experți ,Avocati ,Notar Public ,economie, sociologie, asistență socială, și-au unit forțele, hotărâți să schimbe perspectiva celor din jur asupra acțiunii umanitare. Prin definiție, acțiunile umanitare sunt un tip special de relație interumană, în care partenerii sunt egali. Fiecare parte își asumă un rol, iar finalitatea este mereu îmbunătățirea situației ambilor participanți: beneficiarii cunosc o redresare a situației dificile în care se găseau anterior acțiunii umanitare, iar autorii câștigă satisfacția binelui prin care au îmbunătățit viața unei ființe umane.

Citește mai mult…