Vino alături de noi pentru că doar... Împreună schimbăm destine!

Cât înseamnă pentru dumneavostră 2%?


Iată ce poți face:
Dacă ești salariat, poți să redirecționezi 2% din impozitul tău pe venit către proiectele noastre. Și astfel poți contribui la distribuirea banilor publici acolo unde este nevoie de ei, fără a exista nicio modificare în bugetul tău. Acest impozit nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poți redirecționa către o cauză la alegerea ta, cum ar fi: o fundație, o asociație sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să investești puțin din timpul tău pentru a completa un formular în două exemplare. Un exemplar se depune la Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar rămâne la tine. Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 și poate fi completat doar de persoanele ale caror venituri provin numai din salariu. Formularul tip 230 pentru venituri salariale poate fi descărcat de aici :

DESCARCĂ -> FORMULARUL 230 - 2%

În cazul în care dorești să completezi declarația direct la Administrația Financiară sau să descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui să completezi tu datele noastre: Denumire entitate nonprofit - Asociația Deschide-ți inima, Deschide-ți sufletul. Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit - 43370708 Cont bancar (IBAN) RO28RNCB0846169057650001(RON) Pasul 2: După ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului. Pasul 3: Semnează documentul și trimite formularul completat către Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul, până la data de 25 mai 2021. Atenție: De anul acesta, Formularul 230 prin care persoanele care au salarii donează 2% din impozitul pe venit, trebuie să fie depus personal la ghișeul ANAF, prin poștă sau on-line. Poșta: În cazul în care, nu ai timp să te deplasezi personal la ANAF-ul de care aparții, poți să trimiți acel formular prin poștă, dar atenție, plicul trimis trebuie să fie pus cu confirmare de primire. Tariful perceput de Poșta Română în acest moment pentru o corespondență internă cu confirmare de primire de până la 20g/plic este de 6,30 lei. Dacă nu știi care este adresa ANAF-ului de care aparții cu domiciliu, găsești aici un link pe care îl poți accesa într-o fereastră nouă: Adrese ANAF On-line: Dacă ai deja semnătura digitală pe site-ul ANAF-ului poți completa online declarația cu datele Asociației Deschide-ți inima, Deschide-ți sufletul. Dacă nu ai semnătura digitală îți poți face un username pe siteul ANAF. Nota: În cazul în care aparții de unul dintre ANAF-urile de pe raza municipiului Bucuresti sau din oricare alt JUDEȚ, poți să ne soliciți prin e-mail (asociatiadeschidetisufletul@gmail.com ) o cerere de Împuternicire și astfel, unul dintre reprezentanții noștri, va merge și va depune formularul 230 în locul tău. Cum ne poți ajuta și mai mult? Dacă doresti să ne susții, poți să le vorbești prietenilor tăi despre acest formular sau să-i dai share pe pagina ta de Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ etc. Anual, poți alege să transformi 2% din impozitul tău pe venit în 100% implicare în acțiunile Asociației Deschide-ți inima, Deschide-ți sufletul , poți face pâna la 25 mai 2021, dacă în 2020 ai avut venituri din salarii. Împreună schimbăm destine!

Asociația deschide-ți inima , deschide-ți sufletul


Telefon :
+40 770 951 127
+40 771 107 440
FI LA CURENT

Fii la curent cu ultimele noutati din cadrul asociatiei noastre. Inscrie-te la newsletter:

CINE SUNTEM NOI!

Prezentare generală ASOCIATIA DESCHIDE-TI INIMA DESCHIDE-TI SUFLETUL Când un grup de experți ,Avocati ,Notar Public ,economie, sociologie, asistență socială, și-au unit forțele, hotărâți să schimbe perspectiva celor din jur asupra acțiunii umanitare. Prin definiție, acțiunile umanitare sunt un tip special de relație interumană, în care partenerii sunt egali. Fiecare parte își asumă un rol, iar finalitatea este mereu îmbunătățirea situației ambilor participanți: beneficiarii cunosc o redresare a situației dificile în care se găseau anterior acțiunii umanitare, iar autorii câștigă satisfacția binelui prin care au îmbunătățit viața unei ființe umane.

Citește mai mult…